Category: expressen nyheter

Vinterpratare 2018

Bloggaren Dagny Carlsson, har gjort succé på ålderns höst. Nu är hon en av årets Vinterpratare i Sveriges radio. På listan finns även Mia Skäringer. Vinter i P1 sänds från juldagen till nyårsdagen Mer info: youngatheart.info Pressbild: Bibi Rödöö, programchef Sommar och Vinter i P1. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio. För mer information, vänligen kontakta: Maria Edlund, pressansvarig [email protected] EXTRA: Här är alla vinterpratare Foto: Pixabay. Under en direktsänd presskonferens i P1 på torsdagen presenterades årets vintervärdar. Åtta tidigare Sommarvärdar kommer att göra varsitt program, som sänds i P1 mellan juldagen och nyårsdagen. Värdarna har röstats fram av Sveriges Radios.

Vinterpratare 2018 - har hvdat

Vi ser över din förbrukning och erbjuder dig ett fast pris till flat rate. Finns det någon chans eller risk att någon av dem skulle kunna vara med i en uppföljare? De regerande nordiska mästarna och tvåfaldiga världsmästarna, barbershopkören, Pearls of the sound gästar kyrkan för att sjunga in julen. I Sverige uppger 86 procent att de använder en mobil enhet för betalningar och bankärenden. Vi startade Torntorget, som heter det nu igen. Mammorna släpper loss i "Bad Moms 2". Det verkar som att hennes livserfarenheter är en outsinlig källa till visdom som alla vill ta del av.

Vinterpratare 2018 - Wyman

För mode och beauty i din inbox varje vecka. För dig som vill få det bästa från ELLE. Vem bestämmer i ditt liv? På lördag kommer frontmannen Danko Jones och gänget till The Tivoli för att rocka loss. Logga in för att lägga upp bevakningar på det som du är mest intresserad av. Det ska bli väldigt roligt att äntligen få öppna upp. Det utlovas allt från medeltida hymner till svängigt låtspel, julsånger och moderna klassiker.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2