Category: lokala nyheter

Punktbläster

punktbläster

Namn: Henke P; youngatheart.info: jun ; Ort: Skåne; Jobb: Bilmek; Inlägg: Det är inte så att det är en punktbläster du köpt?? För då måste du hålla den in till karossen. Mvh Henke  Punktbläster - youngatheart.info Tryckluftsdriven punktbläster för borttagning av rost, lack, grader och andra beläggningar. Jag skulle behöva en punktbläster. Vet inte riktigt vad som är bra & skillnaden produkterna emellan. Kollade hos Biltema & ser att de har två varianter i vettig prisklass för hobbymekande. youngatheart.info ktblaster/ youngatheart.info tblaster1/ Vad är skillnaden  Tillverka ny påse till punktbläster? punktbläster

Punktbläster - Zlatans skylt

När man kör släta ytor dammar det inget, när man har en kant kan mycket sand försvinna! Det står blästerpistol på förpackningen. Benen är 40cm höga. Köp en säck riktig blästermedel och prova med! Jag köpte sån punktbläster engång i tiden i tro om att det vore smidig sak ihop med min normalstora kompressor. Vet inte om biltemas håller bättre kvalitet. Vill du bli administratör, stäng detta fönster och skapa ett JulaPro-konto genom att klicka på länken nedanför inloggningen för bank-id.

Punktbläster Video

Testa av sodabläster Jul Utforska Julbelysning Julgranar och tillbehör Julpynt. Edgeware · Sara vargas 6 20 jul Medlem · Nivå 6 21 jul Jo det kommer att flyga sand så det stänker om det. Vad för pistol är det?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2