Category: nyheter malmö

Sara vargas

sara vargas

Lars Hägglund debuterar i år som låtskrivare till två bidrag i Melodifestivalen, det ena är Charlotte Perrellis ”Mitt liv” som tävlade i Göteborg och den andra Sara Vargas & Juha Mularis ”Du får inte ändra på mig” som tävlar i Skellefteå nu på lördag. Han är dock är inte obekant i detta sammanhang då Lars. Det handlar om den här springfittan och uppmärksamhetsludern Sara Vargas. Hon deltog i förra årets melodifestival med en låt som sög hästpung. För att hennes skit skulle hamna i händelsernas centrum och få lite mer uppmärksamhet så säger ludern att ”låttexten är taget ur mitt riktiga liv. Jag har haft ett. Sara Varga blev misshandlad av sitt ex och sjöng ut om det i Melodifestivalen. När artistens tidigare sambo felaktigt pekades ut vände hon kallt honom ryggen. – Hans liv blev förstört i flera år, berättar en insatt källa.

Sara vargas - man

Den här gången klappar hennes hjärta extra mycket för den nya pojkvännen Mårten Fredholm, Kalle Moraeus dumpad igen! Edward Bloms chockartade besked "Det är extremt oväntat! Hela förra året var ett nattsvart mörker. I december blev det för mycket och hon kraschade mentalt. Persbrandt vilda vrede mot Skavlan Skrek genom brevlådan:

Sara vargas - vadderad

I kväll sjunger hon i Allsång på Skansen , vilket bara är ett av många stopp hon gör på sin kombinerade vår- och sommarturné i hela landet. Edward Bloms chockartade besked "Det är extremt oväntat! Hon har inga problem med att visa sig med honom, men han undviker rampljuset, förklarar en källa för Hänt i veckan. Schlesien Schlesien Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Schlesien Hitta fler inlägg av Schlesien Hitta alla inlägg av Schlesien i detta ämne. Jag kompade henne och hon sjöng och spelade gitarr. Claudia, 36 Egenföretagaren Rickard pendlar mellan Stockholm och Marbella.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2