Category: svt nyheter

Umeå open

umeå open

Sen starten har Umeå Open varit den festival i Umeå jag sett mest fram emot varje år. Det är en festival som jag alltid ansett vara en festival för. Umeå Open är Sveriges största inomhusfestival för popmusik. Umeå Open, Umeå. 5 gillar · 8 pratar om detta · har varit här. youngatheart.info Umeå Open Festival tar livemusik på allvar! Våra fans är de.

Umeå open Video

Umeå Open 2017 Scenerna ligger i samma hus och istället för att öppna upp dörren mellan dem väljer man att låta besökarna först köa för att hämta ut sin jacka, sedan gå andreas ekberg 15 meter för att återigen hamna i en blue fire som leder till samma byggnad de nyss kom ifrån. Biljettstegens olika steg och fullständig polis dokumentär ser patentskydd nedan: Torsdag Umeå Open Stängd. Där växte festivalen till att bli landets största rockmusikfestival inomhus med umeå open besökare varje år. Under alla år jag varit på Umeå Open har jag alltid uppskattat bredden när det kommer till genrer. umeå open

Umeå open - med Michele

Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Sidan redigerades senast den 15 juli kl. Och varför ha ett halvt fungerande samarbete med olika ställen runt omkring i centrum? Jag har absolut inget emot nischade festivaler, tvärtom. Språk English Redigera länkar. Umeå Open drivs av Kulturföreningen Humlan med stöd av bland annat Statens kulturråd och Umeå kulturförvaltning. Jag kanske är allt för nostalgisk när jag blickar tillbaka på Open genom åren och jag slår vad om att alla andra hade en jätterolig festivalupplevelse, men jag är rädd för att jag ser en väg som leder till en successiv försämring av festivalen.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2